Deze website maakt gebruik van cookies

hoe werkt het

Screen Recorder kan een video-geluidsopname van het volledige computerscherm of een deel ervan vastleggen, of OpenGL-toepassingen direct opnemen, zoals videospellen. Het programma synchroniseert de vastgelegde video en audio op de juiste manier, vermindert de framesnelheid van de video als de computer van de gebruiker te langzaam is en volledig multi threaded. Gebruikers kunnen de opname pauzeren en hervatten door op een knop te klikken of door op een sneltoets te drukken. Het programma kan ook statistieken over de prestaties van de computer tijdens de opname weergeven. Met dit programma kunnen gebruikers opties selecteren voor het vastleggen van het scherm, zoals 'Volg de cursor' en 'Leg de cursor vast'. Simpel Screen Recorder kan video en audio uitvoeren naar vele definitieve bestandscontainerformaten. Deze verschillende video- en audio-coderingen zijn ook aanpasbaar. De resolutie en framesnelheid van de resulterende video kan voorafgaand aan de opname worden ingesteld, evenals de audiokwaliteit van de video.

Simpel screenrecorder

Bij het opnemen van openGL-toepassingen of -games is Simpel Screen Recorder in staat een bibliotheekopdracht tijdens het opstarten in te schakelen om een juiste schermopname te vergemakkelijken. Simpel Screen Recorder vereist geen grote schijf-cache zoals glc, waar glc een proces in twee stappen vereist om een definitief en speelbaar multimediabestand te creëren. Screen Recorder codeert vanzelf alles terwijl het scherm wordt opgenomen en een multimediabestand kan worden 'opgeslagen' nadat de gebruiker op een knop 'De opname opslaan' klikt. Organisatoren van seminars kunnen ervoor kiezen om complete seminars routinematig vast te leggen en ter beschikking te stellen aan alle aanwezigen voor toekomstige referentie en / of deze opnamen te verkopen aan mensen die de vergoeding van het live seminar niet kunnen betalen of niet de tijd hebben om het bij te wonen. Dit genereert een extra inkomstenstroom voor de organisatoren en maakt de kennis beschikbaar voor een breder publiek. Deze strategie voor het opnemen van seminars wordt al veel gebruikt op gebieden waar het gebruik van een eenvoudige videocamera of audiorecorder onvoldoende is om een bruikbare opname van een seminar te maken. Computer gerelateerde seminars vereisen hoogwaardige en gemakkelijk leesbare opnames van scherminhoud die meestal niet wordt bereikt door een videocamera die de desktop opneemt.

Screenrecorder school

In klaslokalen kunnen docenten en studenten deze tool gebruiken om video's te maken om inhoud, woordenschat, enz. Uit te leggen. Video's kunnen de lesuren productiever maken voor zowel docenten als studenten. Screencasts kunnen de betrokkenheid en prestaties van studenten vergroten en ook meer tijd bieden waarin studenten gezamenlijk in groepen kunnen werken, dus screencasts helpen hen om na te denken over coöperatief leren.

Screencasts

Met screencasts kunnen studenten bovendien in hun eigen tempo bewegen, omdat ze de inhoud altijd en overal kunnen pauzeren of beoordelen. Screencasts zijn uitstekend voor die studenten die alleen behoefte hebben aan een mondelinge en een visuele uitleg van de gepresenteerde inhoud. De meeste proefversies van screencastingprogramma's passen vaak automatisch een watermerk toe, waardoor gebruikers worden aangemoedigd om de volledige versie te kopen om deze te verwijderen. Screen recorders zijn ook in vele winkels te krijgen en je kunt ook in de verpakking het boekje lezen hoe je het moet gebruiken voor als je het niet begrijpt.